Thuiswerken

Op dit moment een actueel onderwerp, thuiswerken, hoe kan ik mijn medewerkers verantwoord thuis laten werken . Het verhuizen van meubilair is feitelijk niet te doen . Uitgezonderd wellicht een stoel .

Alpa Limburg heeft speciale thuiswerkplekken in haar programma , kleine werkplekken al of niet electrisch verstelbaar en te gebruiken als zit sta werkplek .

Deze werkplekken zijn speciaal voor thuiswerk kleiner dan een standaard werkplek en dus vrijwel overal te plaatsen . Deze werkplekken hebben een afmeting van 120×60 cm , zijn voorzien van usb poorten en electrisch verstelbaar zit sta hoogte .  bekijk onderstaande video .

 

 

Speciaal voor de thuiswerkplek hebben wij betaalbare stoelen geselecteerd .

De Viasit F1 en de Viasit Drumback .

Speciaal voor de thuiswerkplek hebben wij betaalbare stoelen geselecteerd .Standaard zijn deze uitgevoerd met armleggers, zitdiepte instelling, gasveer, voetkruis 5 wielen, synchroon mechanisme etc . Beide actie modellen zijn te voorzien van wielen voor harde of zachte vloeren zonder meerprijs . Ook op de thuiswerkplek geld de standaard VIASIT garantie van 5 jaar !     De Actie stoelen zijn alleen verkrijgbaar in de kleur zwart en zijn al verkrijgbaar vanaf € 295,00

   

F1                                                  DRUMBACK

LEVERINGEN :

Zowel de stoelen als ook de werkplek kunnen wij rechtstreeks opsturen naar uw medewerkers, of indien geweest thuis leveren zonder meerprijs !

Andere opties of mogelijkheden vrijwel alles kan bel of mail, wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing