Circulair ondernemen !

Circulair ondernemen, het is een veel gebruikte term, in principe heeft de Nederlandse overheid hierover afspraken gemaakt, ten aanzien van gebruik van producten die uit het circulair traject komen .

Circulair ondernemen is een vervolgstap op het cradel to cradel principe, bij het Circulair ondernemen wordt echter een stap verder gekeken .

Maak van Autobanden geen grondstof maar weer Autobanden !
Maak van koffiebekers weer koffiebekers
Maak van kantoorpapier weer kantoorpapier
Etc etc 
In basis een streven dat wij ten zeerste ondersteunen, zeker gezien de milieu aspecten, en de bijkomende besparingen van grondstoffen en verwerkingsstappen .

Waarom ook niet ? , We leven tenslotte in een wegwerp maatschappij, hierdoor gaan er veel grondstoffen verloren, die we op een eenvoudige manier weer kunnen hergebruiken . Op onderstaande links treft u wat verdere informatie aan .

Als Alpa Limburg ondersteunen wij deze projecten zo veel mogelijk vandaar dat wij o.a. de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze Paper to Paper actie .

Op de link Paper tot Paper treft u een kleine en korte uitleg aan betreffende dit bij uitstek geschikte Product voor het circulair ondernemen .

Klik hier