Pro Ratio Color Systeem

PRO RATIO COLOR SYSTEEM :
Ook voor de kleurafdrukken kennen wij een uniek systeem, u herkent het probleem wel, u maakt een prijsafspraak voor uw kleuren afdrukken, bijvoorbeeld 5,9 cent / afdruk.
Deze prijsafspraak geldt echter voor alle kleurafdrukken, ook al staat er alleen een logo boven, u betaald dan net zo veel als voor een full-color afdruk .

DIT KLOPT TOCH NIET !!

Wij hanteren een zogenaamd ratio systeem, hoe werkt dit, de machines zijn uitgerust met tellers, de machine herkent het document en berekend hoeveel toner en kleuren het document bevat, is dit bijvoorbeeld alleen het logo en/of een gekleurd e-mail adres, dan wordt dit ingeschaald als 1 punt , meer kleur = 2 punten, full color = 3 punten .
Prijs per punt € 0,025 !! inclusief onderhoud en garantie ! ( afhankelijk van type machine ).
Onderstaand wat voorbeelden .

Voor meer informatie en/of een inschaling van uw te printen documenten bel of mail, wij kijken geheel vrijblijvend naar uw huidige situatie en/of er eventueel besparingen mogelijk zijn.

Wat houdt full service in :
Alle kosten die gemaakt worden voor : arbeidsloon, voorrijkosten, onderdelen, verbruiksartikelen ( excl. papier), toners etc. etc. zijn middels dit contract gedekt .
MEER INFO BEL OF MAIL info@alpalimburg.nl